Filmer från branschen

Personbilstekniker / Bilmekaniker – BILIA – Dan The Meckr

Dan Karlsson personbilstekniker på Bilia Solna. Utbildad på Yrkespluggets personbilsteknik program. Sök till Yrkesplugget i Bromma eller Uppsala och utbilda dig till personbilstekniker / bilmekaniker.

Personbilstekniker / Bilmekaniker – Bavaria – Oscar The Meckr

Oscar Sundevall personbilstekniker på Bavaria i Danderyd. Utbildad på Yrkespluggets personbilsteknik program. Sök till Yrkesplugget i Bromma eller Uppsala och utbilda dig till personbilstekniker / bilmekaniker.

Personbilstekniker / Bilmekaniker – BAVARIA – Nicolas The Meckr

Nicolas Dumont personbilstekniker på Bavaria Stockholm. Utbildad på Yrkespluggets personbilsteknik program. Sök till Yrkesplugget i Bromma eller Uppsala och utbilda dig till personbilstekniker / bilmekaniker.

Yrkespluggets samarbete med Din Bil AB Bromma – Praktikplatser

För tre år sedan startade ett projekt mellan Yrkesplugget och Din Bil, att låta förstaårselever göra två veckors praktik på våren. Dels i syfte att lära sig olika tekniker med också för att inspirera inför framtiden, både vad gäller yrkesutbildningen och arbetslivet. I år var det nio elever som deltog i praktiksamarbetet, I stort sett alla elever vill komma tillbaka år två, då praktik blir det dominerande inslaget i utbildningen till personbilstekniker.

Servicerådgivare Pär Hassel

Pär Hassel berättar hur det är att vara servicerådgivare hos Motor Trend.